Fokkersdag 2019

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Fokkersdag 2019

 

Velen jaren zijn wij al te gast bij kleindieren vereniging AKV in Amersfoort. Deze locatie beschikt over een mooie vergaderruimte en goede keuken, tevens een goede gelegenheid om de dieren in de tentoonstelling kooien ter keuring aan te bieden. Wat de lunch betreft, deze bestaat uit een warme maaltijd. Deze dag staat in het teken van het Clubkampioensshow. De dieren worden voor de vergadering in de gered staande kooien geplaatst, zodat een ieder in de gelegenheid is de dieren van de andere Australorp club leden te bekijken. Deze dieren worden gekeurd en besproken door de heer Wil Arets, onze club keurmeester. Het is de bedoeling dat na het keuren van de dieren vragen gesteld kunnen worden. Er zijn voldoende kooien aanwezig, maar diegene die hun dieren meen nemen heb ik een inschrijf formulier toegevoegd, dit in verband met het gereed zetten van de kooien. U ziet de Australorp club doet er alles aan om er een mooie clubdag van te maken, wat de accommodatie bij de vereniging AKV zal het niet liggen. Komt u allen naar de gezellige clubdag, zodat 14 september een mooie start kan worden voor ons t.t. seizoen.

Enkele punten om deze clubdag te doen slagen.

1e Stuur mij het inschrijf formulier, of mail het aantal dieren.

2e Kosten van de lunch ( warme maaltijd) € 15,00

 

Volg de borden naar de dierentuin Amersfoort dan bevind u zich op de Barchman Wuytierslaan als u van Utrecht komt gaat u rechtsaf de Soesterweg op tot vlak bij de spoorovergang rechtsaf.

Als u van Amsterdam komt neemt de afslag Bunschoten volg borden dieren tuin Amersfoort. Als u op de Barchman Wuytierslaan rijd van af de Amsterdamseweg is het de eerste weg links de Soesterweg op tot voor de spoorbomen linksaf. Het clubgebouw is het eerste aan de linkerzijde.

 

Secretaris Aad Glas